Kuni 18.10 KOGU KAUP -30%
+ Al. 30€ ostust kaasa kingitus
Sooduskood: KINGITUS

Shroomwell Chaga tinktuur 30ml

Chaga tinktuur ehk “Seenekuninga” jõud, millel on immuunsüsteemi toetav kaitsevõime. Toetab rakkude tervist ja soodustab pikaealisust. Chaga ehk must pässik on enamat kui lihtsalt seen. See on võimas looduse kingitus, mis on loodud pakkuma immuunsüsteemi toetavaid hüvesid.

  • Toetab sinu rakkude tervist ja soodustab pikaealisust.
  • Toetab sinu immuunsüsteemi.
  • Elustiili parandaja läbi loodusliku kaitse.

19,00 

4 laos

3 makset 6.33€ kuus, ilma lisatasudeta. Modena

Kirjeldus
Milleks kasutada Chaga Tinktuuri?
  • Milleks see hea on?
    Shroomwell Chaga tinktuur on tugev segu, mis on loodud antioksüdantide toetamiseks ja immuunsüsteemi tugevdamiseks. Kliendi jaoks on see igapäevane annus looduse enda kaitsemehhanismi oksüdatiivse stressi vastu, mille eesmärk on edendada üldist tervist ja elujõudu.
  • Mis selles nii erakordset on?
    Selle võrratu antioksüdantide tugi asetab selle kriitilise liitlasena teie heaolu teekonnal, aidates potentsiaalselt tugevdada keha loomulikku immuunsüsteemi kaitsevõimet ja kaitsta rakke. See ei ole lihtsalt toidulisand; see on elustiili parandaja kõigile, kes soovivad lisada oma igapäevasesse rutiini loodusliku kaitse ja elujõulisuse kihi.
  • Millist muutust oodata?
    Chaga tinktuuri lisamine oma igapäevasesse raviskeemi võib aidata teil tunda end energilisemalt ja vastupidavamana igapäevaelu stressi vastu. Selle väidetavad vananemisvastased omadused võivad pakkuda ka suuremat elujõudu, muutes iga päeva elujõulisemaks ja täis potentsiaali.
Kuidas kasutada?
  • Täiskasvanute puhul on tinktuuri maksimaalne päevane annus 2 ml, st 3 pipetti, üks kord päevas. Parim viis tinktuuri tarbimiseks on tilgutada seda otse pipetist keele alla, kuid seda võib lisada ka mis tahes eelistatud jookidele, nagu kohv, tee või smuuti.
  • Annustamine lastele: Alla 12-aastastele lastele ei soovitata!

NB! Ärge ületage soovitatud päevast annust! Ärge kasutage toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana! Oluline on tasakaalustatud toitumine ja üldine tervislik eluviis. Hoida lastele kättesaamatus kohas! Konsulteerige enne toote kasutamist arstiga, kui olete rase, imetate, võtate ravimeid või teil on mõni haigusseisund! Mitte tarvitada ülitundlikkuse korral mõne koostisosa suhtes.

Koostis

Musta pässiku ekstrakt 99.9% (vesi (aqua), musta pässiku (Inonotus obliquus) viljakeha), etanool.

Toitumisalane teave:1.9 ml musta pässiku ekstrakti, sellest 320 mg on must pässik.

Arvustused (0)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Shroomwell Chaga tinktuur 30ml”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga